Unibet Magyar – UniBet Regisztráció, Bonus code és Unibet app 2024

Unibet elérése

Az Unibet, mint Unibet Group Kft.-ként jegyzik. Aki akar részvényeire fogadhat, a NASDAQ (részvénytőzsde) stockholmi piacán. Ez a fogadási portál 1997 óta van a piacon, 5,7 millió felhasználóval 150 országban. Az Unibet Malta-licencet használ a fogadások lebonyolításához.

Ez a bookmaker évek óta elkötelezett a Felelősségteljes Szerencsejáték mellett. Mi több, tagja a Remote Gambling Association-nek (RGA) és az Európai Játék és Fogadási Szövetségnek (EGBA). Mivel az interneten rengeteg pozitív visszajelzésbe ütközhetünk az Unibetről, itt az ideje egy független bookmaker elemzésnek, hogy profi módon vizsgáljuk az oldal minőségét.

UniBet HU sportkínálat: Néhány sport dominálja az ajánlatot

Habár az Unibet több mint 30 sportot is felkínál lehetőségként, csupán néhány sportnál találkozhatunk széleskörű kínálattal. A Labdarúgás egy maga annyi lehetőséget kínál, mint az összes többi sport együtt véve. Találhatsz sok ajánlatot akár jégkorongból, cricketből, kosárlabdából, baseballból és tenniszból. A kínálat elég jó az ügető versenyek, amerikai foci és rögbi terén is. Ezeken kívül a választék elég egysíkú.

Az Unibet élő-fogadás kínálata egészen jó. Szabályszerűen több mint 100 eseményt kínálnak élő fogadásra naponta. Itt is a labdarúgás dominál leginkább, de más sportokkal is gyakran találkozhatunk az élő kínálatban. Az Unibet mellett szólnak a csábító szorzók is, ennek is köszönhető az oldal harmonikus környezete, ami nem mutat semmi különöset, de cserébe nincsenek különösebb hibái sem.

#1Különleges akciók

 • 4.9
  • Akár £50 kockázat mentes fogadási bónusz (100 százalék)
  • Élő-chat és forródrót több nyelven

Fogadási felület használhatósága: Rengeteg aggály homályosítja az összképet

A weboldal sebessége meglepően lassú. Maga a kezdő oldal betöltése is néha másodpercekbe telik. A dizájn nem túlzottan meggyőző, a fehér háttérhez párosított zöld szín megerőltető a szemnek. Ehhez részben az is hozzájárul, hogy a használt betűméret is kicsi, ami a keresőfelületben nem nagyítható. Mind ez sajnálatos, mert a felület áttekinthetősége jónak nevezhető a weboldalon.

Az Unibet értékelését a használhatóság szempontjából emeli a fogadások jobb megjelenítése a központi részben, mint a az áttekintés szekció megjelenítésében. A fogadások kiválasztása relatív nehéz. Ahelyett hogy a kívánt fogadásra kattintana, a felhasználónak először ki kell választania a tétet és még egyszer kattintania. Más fogadási oldalak ezt jobban meg tudták oldani.

Unibet áttekintés: Az Unibet erősségei

 • Akár £50 kockázat mentes fogadási bónusz (100 százalék)
 • Kedvező szorzók
 • Élő-chat és forródrót több nyelven

Bónusz: Akár £50 kockázatmentesen az új felhasználóknak első befizetéskor

Unibet feliratkozási ajánlat

Az £50-os kockázatmentes bónusz az új magyar felhasználók számára egy jó ajánlat, de a feltételei kétértelműnek tűnhetnek. A felhasználónak regisztrálnia kell, kipipálnia a bónusz ajánlatot és minimum egy £10-ot fel kell töltenie Unibet HU felhasználójára. Ez egy 100%-os befizetési bónusz, maximum £50-ig. A befizetett összeget legalább egyszer meg kell játszani, hogy igénybe vehessük a bónuszt. Ez után a befizetett összeget és a bónuszt legalább 6-szor meg kell játszani egy sport fogadáson, mielőtt kifizetést kezdeményeznénk. Mi több, különböző sportfogadások különböző súlyozással adódnak hozzá ezekhez a megjátszandó meccsekhez, például egy fogadás 1,09, vagy kisebb szorzóval 25%-al kevesebbnek számít. Ez egy negatív pont az Unibet mellett.

Régebbi regisztrációval rendelkezőknek nélkülözniük kell a bónuszt a legtöbb esetben, hiszen nincs lehetőség visszamenőleg igényelni a bónuszt normál esetben. Habár lehetőség van bónusz igénylésére, amennyiben egy felhasználó ajánlja az Unibetet barátainak. Ebben az esetben egy £10 tiszta pénzbónuszban részesül, maximum 10 alkalommal. Ez a bónusz felhasználható mint a sportfogadásban, mint a kaszinóban. Minden esetre a befizetési bónusz kellemesebb feltételeket ajánl az átlag felhasználónak.

Be- és kifizetési lehetőség: Az Unibet vajon átver?

A legtöbb felhasználó talál majd számára megfelelő fizetési módot. Említésre méltó, hogy banki átutalást is van lehetőség, ami meglehetősen gyors befizetési forma, amennyiben a felhasználó nem akar bankkártyával fizetni.

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Azonnali Átutalás (Kábeles szolgáltatás)
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Ukash
 • Banki átutalás

A tranzakciók kellemetlenebb része lehet az ismeret, amit szükséges lenne tudni, hiszen ezek a fizetési módok vonzatai. Páran azt hihetik, hogy e módon az Unibet átveri őket, de nem, hiszen lehetőség van több módon is ingyenes lehetőséget választani be- és kifizetésre is. Így egy leleményesebb felhasználót nem terhelnek meg semmilyen módon.

Ügyfélszolgálat: Jó, de nem tökéletes

Az angol nyelvű ügyfélszolgálat az Unibetnél minden nap délelőtt 10-től este 10-ig érhető el telefonon. Ez azt jelenti, hogy emailen és élő-chaten a segítség bármikor igénybe vehető. Az Unibet elemzése során viszont kiderült, hogy az emailekre egy nappal később válaszolnak csak. Az élő-chat nagyon jól működik. A vizsgálat alatt kapott információ ezen keresztül tökéletes volt.

Magyar felhasználók számára a telefonos ügyfélszolgálat díjtalan, de külföldi felhasználóknak csak nemzetközi telefonszámon érhető el. Ezért érdemes először megnézni mennyibe kerülhet egy hívás, mielőtt megejtjük, ha Magyarországon kívül élünk. A tanácsadás minősége a telefonos ügyfélszolgálaton nagyon jó, még ha az információ rövid és szűkös megfogalmazású is. Fontos információkat csak akkor kaphatunk, ha többet kérdezünk. Előnyös lenne, ha a dolgozók több érdeklődést mutatnának maguktól a beszélgetés iránt, így a felhasználó több hasznos információhoz jutna előzetes tudás nélkül, így is megelőzve egy esetleges félrevezetést.

Összegzés: Jó ajánlat, de a honlapnak fejlődnie kell

Az Unibet megfelelő a legtöbb szempontot figyelembe véve. Nagy hiányosságok csak a fogadási felület használhatóságában találhatóak, amiket jó lenne javítani. Az ügyfélszolgálat jobb az átlagnál. A sportfogadási választék meggyőző, főleg ha hozzávesszük a magas szorzókat. Új felhasználóknak vonzó lehet a nekik szánt bónusz, még ha a bónusz igénylési feltételei nem a legmeggyőzőbbek. Fontos pont, hogy az Unibet egy komoly és megbízható vállalat, amit soha nem vádoltak átveréssel. Azon felhasználóknak, akiket nem zavar a weboldal dizájnja, az Unibet egy elfogadható fogadóiroda, jövedelmező fogadási lehetőségekkel, köszönhetően a kínálatában szereplő magas szorzóknak. Lényeg a lényeg, a kétes tapasztalatok miatt, az Unibet vizsgálat után nem értékelhetjük a fogadóirodát kiemelkedőként.

Unibet különböző nyelveken

Македонски: Unibet online
English-Ireland: Unibet

További értékelések a fogadási oldalakon

January 15th, 2024 | Radics Márk
Jump to the top