Sportingbet Magyar – Sportingbet623 elérése Regisztráció

A Sportingbet egy brit fogadási iroda, amit a Londoni Tőzsdén jegyeznek. A vállalatot Mark Blandford alapította 1997-ben és saját információikra hivatkozva több mint 15 millió felhasználóval rendelkeznek. Habár ez az ábra igaz az egész csoportosulásra, ami magába foglalja a kaszinó játékokat és a pókert is. A vállalat nemzetközileg működik és több mint 20 nyelven elérhető.

bet365 hu bonusz

A Sportingbetnek rendkívül jó a megítélése nem csak azért, mert a tőzsdén is jegyzik. Rengeteg profi fogadó is szerzett tapasztalatot az oldalon. Mindazonáltal egy igazságos és aktuális Sportingben áttekintést nem lehet szóbeszéd alapján megcsinálni, csak a kemény tényekkel. Ezért ez az értékelés elemzi és értékeli a jelenlegi minőségét a sportfogadó oldalnak, miközben megnézzük átvernek-e minket.

Régi alternatív linkek a Sportingbet

sportingbet237 = sportingbull = sportingbeteuro.com = sportingbet174 = sportingbet623

#1Különleges akciók

 • sportingbet
  4.9
  • Akár £50 bónusz kockázatmentesen (100 százalék)
  • Sok brit sport

Sportesemények kínálata: Jó vegyítés sok sporttal

Sportingbet735 ajánlatában található nagy európai sportok közül például labdarúgás, kosárlabda, kézilabda és jégkorong. Amerikai sportokat is felvonultatnak, the a fő célközönségük a brit piac. Krikett, agárversenyek, lóverseny, rögbi, snooker, mind népszerű sportok a szigetországban, természetesen mind megtalálható a Sportingbet kínálatában. Az erősségek mellett találkozhatunk hátrányokkal is.

A labdarúgás kínálata legtöbbször csak a regionális bajnokságokig terjed, ami elfogadható, de egy igazi futball rajongó, aki szeretne alacsonyabb ligás csapatokra is fogadni , annak a Sportingbet lehet hogy rossz tapasztalatszerzés lesz. Másfelől az értékelés szerint nagyon jó az élő fogadásuk. A labdarúgás mellett más sportok is szerepet kapnak, figyelemreméltó lehetőségként. Mi több, nem csak nagy eseményeket ajánlanak az élő fogadásokban, de rengeteg alacsony ligás eseményt is. Nem véletlen, hogy meghökkentően nagy azon fogadók száma, akik imádnak élőben fogadni.

Fogadási felület használhatósága: Egyértelmű, barátságos és egyáltalán nem bonyolult

A fogadó felület használhatósága a Sportingbet

A Sportingbet vizuális koncepciója nagyon kellemes. Jól harmonizál a kék színek dominanciája a világos háttéren, ezért egy hosszabb fogadási idő mindig kellemes a Sportingbeten. A fogadások tisztán irányítottak, néhány kattintással a legtöbb esetben megtaláljuk az áhított eseményt. A téteket néhány egyszerű kattintással kiválaszthatjuk, bármilyen probléma nélkül. Még ha sok fogadást is választunk ki egyszerre sem fogjuk elveszteni az áttekinthetőséget.

A szoftver extrém gyorsaságú, a tartalom jól felépített és sok különböző nyelven elérhető. Ezért egy kezdő könnyen átrághatja magát az információkon gyorsan, csak úgy, mint egy profi. Még tapasztalat hiányában a sportfogadásban, az oldal gyorsan elérhető minden felhasználónak. Mindezt grafikai trükkök nélkül nagy kiterjedésben csinálja a Sportingbet. Ezért is lehet hogy a fontos információk átláthatóak és nem folynak össze. Ebben az áttekintpben ezért nagyon tiszteljük ebből a szempontból a Sportingbetet.

A Sportingbet HU erősségei:

 • Akár £50 bónusz kockázatmentesen (100 százalék)
 • Sok brit sport
 • Gyors szoftver
 • Kiváló élő ügyfélszolgálat telefonon és chaten

Akár £50 kockázat mentes fogadási bónusz

A regisztráció után a felhasználó akár £50 kockázat mentes bónuszt is jóvá tud írni a fiókjára. A bónusz igényléséhez a pénzbefizetés után bármilyen 1,5 vagy nagyobb szorzójú meccsre fel kell tenni a tétet. Ha a fogadás nyertes, akkor zsebre teheted a nyereményt. Amennyiben vesztes, az első fogadásod veszteségét £50-ig jóvá írja a fiókodban a Sportingbet. Az ingyenes fogadás minimum szorzója 1,2.

Ez a feltétel kedvező és remek lehetőség a tapasztalatszerzésre a Sportingbeten bárminemű rizikó vállalása nélkül. Szerintünk ez egy rendkívül ritka és jó ajánlat, főleg kezdők számára, hogy kihasználják lehetőségeik maximumát.

Be- és Kifizetési lehetőségek: Átver a Sportingbet HU?

A fizetési lehetőséget a legtöbb felhasználónak elegendőek lehetnek. Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával, vagy bankszámlával nincs lehetőséged tapasztalatszerzésre a Sportingbeten. Mivel ez csak kevés embert érint, nem feltételezhető, hogy a Sportingben megpróbálna átverni minket.

 • VISA
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Banki átutalás
 • Paysafecard
 • Azonnali befizetés
 • Click2Pay
 • Giropay
 • Ukash

Minden fizetési mód különböző időt vesz igénybe be- és kifizetésnél egyaránt, érdemes ellenőrizni, mennyi idő szükséges a tranzakciók végbemeneteléhez. A kártyás kifizetések azonnali kifizetések bankkártya esetében, rendkívül gyorsan lezajló folyamatok.

Ügyfélszolgálat: Ingyenes forródrót és szakképzett élő-chat

Amíg több és több fogadást biztosító oldal élő-chat szolgáltatás nélkül üzemel, addig a Sportingbeten élő chat és ingyenes telefonos forródrót szolgáltatás is megtalálható. Tapasztalataink szerint a Sportingbet nagyon jól teljesít ezen a területen. A szerviz személyzet azonnali segítséget tudott adni és maximálisan érdekelte a vásárló igénye.

Az email szolgáltatás is nagyon jó. Minden problémára 24 órán belül választ adnak, hivatalos megfogalmazásban, minden kérdést maximálisan kielégítve. A segítség lehetőség a weboldalon szintén hasznos lehet. Összességében az ügyfélszolgálat jó benyomást tett ránk a Sportingbettel kapcsolatban.

Összegzés: Kiváló fogadóiroda, minimális hátulütővel

Lehet hogy a Sportingbet nem a tökéletes fogadást biztosító oldal, de nincs messze a tökéletességtől. Az ügyfélszolgálat természetfeletti. A vonzó bónusz az új felhasználók érdekében készült remek feltételekkel, nagy valószínűséggel egy megtérülő befektetésként. Pozitív benyomást keltett még a Sportingbet szoftvere is, ami rendkívül gyors.

Az értékelés lehetett volna jobb is, ha a kínálatban kicsivel több sport szerepel szélesebb körben. Főleg a labdarúgás terén vannak problémák. Ezen túl jól kompenzálja az erőssége, a széles választék a brit sportokból. Ez az oldal semmiképpen sem nevezhető átverésnek. Összességében a Sportingbet735 minden téren jól teljesít, tehát a magas osztályzás teljesen megérdemelt.

Sportingbet különböző nyelveken

Македонски: Sportingbet online

További értékelések a fogadási oldalakon

January 5th, 2023 | Radics Márk
Jump to the top