Bet365 Alternatív Link

Mért kell alternatív linket használni a bet365-höz?

A fogadóiroda weboldala nem elérhető Magyarországról, mert a magyar szerencsejáték felügyelet letiltotta a bet365.com-ot, de alternatív linkel keresztül elérhető a weboldal. Itt biztosítani fogjuk a legfrissebb linkeket a kevés használható közül. De először olvasd el a bemutatónkat.

Vállalati információ és áttekintés

A bet365 áll a sportfogadási lista tetején már évek óta. A vállalat ezen évek alatt bizonyította megbízhatóságát és jó hírét. Habár ez nem elég az olyan vezető cégeknek, mint a bet365. Az idő előre haladásával a sport fogadó oldalak rengeteg frissítészen és modernizáción estek át, amelyek jobbá és jobbá tették őket. A bet365 története visszanyúlik az előző évszázadba, de nem ez a legfontosabb a történetükben.

Ez a fogadóiroda volt az első sporttal foglalkozó bookmaker, aki hivatalos engedélyt kapott Gibraltártól. Jelenleg a hatóságok szabályozási intézkedést folytatnak. Másrész, mint egy régmúltú Brit sport fogadóiroda, a bet365 emellett a Brit Szerencsejáték Bizottság felügyelete alatt működik. Ez is egy plusz megbízhatósági pont, ha a személyes adataink és pénzünk biztonságára gondolunk.

bet365 bonusz

Hogyan kerülhet kifizetésre a kezdő bónusz

A szerencsejátékosok jól ismerik ezt a fogadási kifejezést. Természetesen szeretnéd a bónuszodat biztonságban tudni, hiszen ez egy nagyszerű dolognak tűnik. Ahhoz azonban, hogy megszerezd, mint a kezdő bónuszt, mint az ehhez befizetett összeget meg kell játszanod legalább háromszoros értékig. Például, ha feltöltötted a fiókodat 100 Euróval, a bónuszod pedig ugyanúgy 100 Euró, akkor összesen 200 Euród lesz. Ebben az esetben addig kell fogadnod, amíg a fogadások el nem érik a 600 Eurós összeget, hogy megkapd a bónusz összegedet. Fontos, hogy nem számít, hogy nyersz, vagy vesztesz.

Kérjük, keressék fel a sportfogadó iroda weboldalát több információért, és a felhasználási feltételekért a kezdő bónusszal kapcsolatban.

Biztonságos fogadni, ha alternatív linket használok a bet365 eléréséhez?

Egy alternatív oldal kell, hogy elérd a fiókodat, vagy hogy regisztrálj, ha olyan országban élsz, ahol a weboldal hozzáférését megtagadták (mint Magyarország). Jellemzően egy szűréssel blokkolják a hozzáférést az eredeti oldalhoz, ezért a probléma megoldása érdekében egy alternatív linket kell használnod az oldal eléréséhez, ezt tükör weblapnak is szokták hívni. Ez nagyon egyszerűen működik csak rá kell kattintanod az általunk biztosított linkre (ezeket az iroda szokta megosztani) és így hozzáférhetsz fiókodhoz, vagy akár regisztrálhatsz egy újat. Tehát nem érdekes, hogy hol élsz, vagy hova utazol, bárhonnan be tudsz jelentkezni, vagy regisztrálni és fogadhatsz. Mi biztosítjuk a legfrissebb, naprakész linkeket, hogy hozzáférhess a bet365 szolgáltatásához, tehát ne aggódj a pénzed miatt – biztonságban van.

Sport fogadás a Bet365-ön és a fogadás körülményei

A bet365 lehetővé teszi, hogy bármely módon fogadhass, ahogy csak akarsz – akár egy letölthető verzióban, megfelelő szoftverrel, vagy egy játék közbeni felülettel, ahol csatlakozhatsz az élő fogadási élményhez. Az alábbi szoftver típusok elérhetőek: Playtech, Betsoft, Electracade, Microgaming, WagerWorks Software, Aristocrat, NextGen, Blueprint Gaming, WMS, Big Time Gaming, 1x2gaming, Net Entertainment és Realistic Games. Mi több, a bet365 sportfogadása elérhető mobil eszközön is. Fel kell telepítened egy speciálisan kialakított applikációt, így bármikor megteheted fogadásaidat. A választék terén is rendkívül nagylelkű a bet365. Fogadhatsz labdarúgásra, úszásra, krikettre, teniszre, kosárlabdára, baseballra, rögbire, golfra, boxra, jégkorongra, dartsra, motorkerékpározásra, röplabdára és akár virtuális sportra is, eseményekre favoritokkal és stb. Végül, de nem utolsó sorban a bet365 nem csak a főbb, hanem a kisebb ligákat is elérhetővé teszi, szóval ha lelkes vagy kisebb események iránt, itt megtalálod őket.

“Edit bet” szolgáltatás

Bet365 bemutatta a legújabb szolgáltatást, ami elérhető a weboldalon és mobil applikáción is, ennek a neve az “Edit Bet”. Ennek a segítségével lecserélheted, hozzáadhatsz, vagy akár ki is vehetsz eseményeket a már megkötött fogadásból élőben, vagy akár az esemény kezdete előtt. Mi több, ha bizonytalan vagy az egy meccses fogadásodban, megváltoztathatod a döntésed, vagy hozzáadhatsz más opciót.

Ez felváltja a pénz kivételének eddigi funkcióját. Így, amikor változatsz egy már meglévő fogadást a pénzt azonnal kiveszi és egy új fogadást köt a változtatásokkal. Az új fogadás az akkor érvényben lévő szorzókkal lesz megkötve, függetlenül az akkor érvényben lévőktől.

Akár többet is változtathatsz, ami érvényes a kombináció váltására, hozzátéve és akár kivéve egy egyedüli “Edit Bet” megbízást. Mi több, nincs korlátozás, hogy mikor változtatod meg a fogadásodat.

Bármilyen eszközön megváltoztatgatod a fogadást, a kifizetés (Cash Out) lehetőséggel, amit a Fogadásaim (My Bets) menüpontban találsz meg. A teendőd csupán annyi, hogy kattints az Edit Bet gombra, ami a jobb felső sarokban található az adott fogadási szelvényen. Esemény hozzáadásához kattints az Edit Bet, majd az Add Selection (esemény hozzáadása) lehetőségre. Ez után átirányításra kerülsz majd a sportfogadás nyitó lapjára.

Ha kiválasztasz egy eseményt bármelyik választékból, az egy ideiglenes fogadószelvényhez fog hozzáadódni, ami a szelvény alján jelenik meg. A fogadószelvény frissíti az új összeg visszafizetést a fiókhoz a tétel megszakítása esetén. Az esemény megváltoztatása az Edit Bet használatával lehetséges. Egy esemény kivételéhez az Edit Bet használatával az X ikonra kattintva van lehetőség. Az események változtatása hátassal van az adott fogadási szelvény megjelenítésére is.

Ha egy fogadást megváltoztatsz, bármely opció, ami változtatásra került nem lesz már elérhető az Edit Bet szekcióban. Azonban ezen feltételeknek megfelelően fog teljesülni a kifizetés.

Elő fogadás a Bet365-nél

Nem lehet egy bet365 elemzés teljes anélkül, hogy ne néznénk meg a bet365 kínálatát az elő fogadásokra, amit mindenki számára elérhetővé tesznek. Ne aggódj, mielőtt megkérdeznéd, igen, érdekesebb meccseket is kínálnak, mint az AL Ahil Dubai az Emirates Club RAK ellen – történetesen a bet365 piacok által kínált fogadások 90%-ra fogadhatsz élőben. Tapasztalataink szerint a bet365 rendelkezik a legszélesebb kínálattal az élő események szorzóit és piacait tekintve, amit sehol máshol nem találhatsz meg az interneten.

Hogy eligazodj a bet365 élő szekciójában egyszerűen csak rá kell kattintanod a ‘Live In-Play’ linkre, amit a navigációs felületen találsz, a lap tetején bal kéz felől.

A bet365 élő funkciójában lehetőséged van eseményeket hozzáadni vagy kivenni kedvenceid közül, ezeket a képernyő bal felső sarkában találod meg. Csak kattints a csillagra bármely piacnál, ha hozzá szeretnéd adni kedvenceidhez, és már hozzá is adtad a többihez. Ez a csúcsszolgáltatás először a bet365-nél volt elérhető, azóta többen is lemásolták már.

Elérhető továbbá egy élő eredmény és statisztika az élő eseményekhez, így megtudhatod mikor történik meg egy esemény, ami befolyással lehet a fogadásodra. Statisztika is elérhető, ha kattintasz a kis diagram szimbólumra az élő eredmény központban (ahogy a képen látható).

Bárki, aki áttekintést készít a bet365től és megvizsgálja az élő fogadások működését, le lesz nyűgözve, ezeket tetőzve még meg sem említettük hogy néhány eseményt élőben nézhetsz az élő központban.

Élő közvetítési szolgáltatás

Őrületesen széles választékban találhatóak meg sportok a bet365 szolgáltatásában élő közvetítésben, köszönhetően a lenyűgöző élő közvetítési rendszernek. A szolgáltatás bárki számára elérhető, aki rendelkezik bet365 felhasználói fiókkal és legalább £1-nak megfelelő összeggel rajta. Ez az egyetlen követelmény, hogy ingyenes lefedettséggel rendelkezz, kivétel lóversenyek esetén, ahol legalább 50 pennynek megfelelő tétet kell feltenned az adott futamra, hogy követhesd azt.

Milyen sportokat nézhetek?

Itt egy rövid lista a legnépszerűbb sportokról, amiket jelenleg nézhetsz a bet365-ön:

Labdarúgás, Darts, Tenisz, Amerikai foci, Snooker, Kézilabda, Lóverseny, Tollaslabda, Röplabda, Strand Röplabda, Jack, Jégkorong

Minden nap található a kínálatban élő esemény a bet365-ön, te pedig követheted az összes létező közvetítést, az élő mérkőzés szolgáltatásban, sőt, egy időben követheted a mérkőzésre ajánlott szorzókat és a mérkőzést is egy időben, egy képernyőn. Ez a lehetőség jobb kéz felől található meg az élő eredményeknél, ha az élő szekcióban vagy.

Tudjuk, hogy ez az elemzés nem talált semmilyen negatívumot eddig, de ha megnézed az élő fogadás szolgáltatásait, nincs más fogadóiroda, aki felvenné a versenyt vele, emellett pedig biztonságot és védelmet ajánl felhasználóinak, mint a bet365. Imádni fogod.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálati szolgáltatás a bet365nél ismerten az egyik legjobb amit a piacon találni lehet. Felkeresheted az ügyfélszolgálat képviselőit a weboldalon 24/7, ezzel is biztosítva, hogy te és a pénzed a lehető legnagyobb biztonságban van. Tartsd észben, hogy az elérhető kommunikációs szolgáltatások az email a telefonhívás és az üzenet a weboldalon keresztül. A fórumon keresztül lehetőséged nyílik események és fogadási stratégiák megvitatására, más bet365 felhasználókkal. Nem kell aggódnod amiatt, hogy hány nyelvet beszélsz, a fogadóiroda biztosít ügyfélszolgálatot több nyelven is. Többek között angol, magyar, orosz, török, francia, olasz, német, kínai, arab és még sok más nyelven.

Alternatív elérése

bet365 magyar = game-365.com = 365-818.com = allsport365 = 48-365365 = 288365 = 121-365sb = 788-sb = bet356 = Magyarország = bet365.hu = bejelentkezés = 188-563 = belépés

Összefoglalás – Majdnem tökéletes osztályzat

Alapos megfontolás után, csapatunk úgy döntött, hogy majdnem tökéletesnek ítéli meg a fogadóirodát. Valóban, található néhány kisebb (talán lényegtelen) hátrány, ha végigolvasod az áttekintőt, de ezzel együtt a célunk, hogy bemutassuk a legjobb fogadóirodákat valódi fényükben. Ezt csupán olvasóink általi őszinteségünk és kötődésünk miatt tesszük.

A pozitívumok bőven túlmutatnak a negatívumokon mennyiségben és minőségben is. Az oldal kezdő bónusza telitalálat és őrületes értéket kapunk pénzünkért. Nem csak a pénz mennyiségére gondolunk, hanem arra a tényre, hogy 3 hónapod van megforgatni a 100%-os bónuszodat. Mivel ez nem egy ingyenes fogadási lehetőség, az összeg nem fog eltűnni az éj leple alatt, ami rugalmasságot és kényelmet biztosít, hogy felhasználd annyi fogadáshoz, amennyit csak akarsz. Előzőekben már bemutattam a szolgáltatói felület szolgáltatásait (főleg az élő konzolt), amelyek simán és egyszerűen illeszkednek a felülethez.

A tájékozódás és a színösszeállítás a weboldalon olyannyira felhasználóbarát, hogy minden percét élvezet lesz használni, miközben óriási lista áll rendelkezésre, rengeteg sportból a fogadásra. Az első benyomás rendkívül fontos és biztos vagyok, hogy a kezdeti reakciód a bet365ről pozitívak lesznek, sőt, nem lepne meg, ha rövid időn belül a kedvenc fogadóirodáddá válnának.

Bet365
Bónusz:
Értékelés: 4.9/5
4 december 2017,
Radics Márk
Върни се в началото