Betfair – Bet fair casino és a poker és BetFair regisztráció

Betfair elérése

A Betfair nem egy klasszikus fogadóiroda, hanem az egyik legnagyobb online fogadási piac világ szerte. A brit részvénytársaság székhelye London, részvényeit a Londoni Értéktőzsdén jegyzik. Üzleti stratégiája kiköti, hogy a Betfair maga nem ajánl fogadásokat, hanem összeköti a fogadni vágyókat, akik fogadásokat köthetnek maguk között. Ez az üzleti modell rendkívül sikeres. A Betfairre hivatkozva naponta több mint 5 millió fogadást kötnek meg.

A Betfair fogadóiroda áttekintésében, a speciális üzleti modell mikéntjét vizsgáljuk. Szakértők szerint a Betfair minden fogadás után 2 százalék profitot termel. Mivel ez nem egy tipikus fogadási iroda, az alábbi kérdésre is választ próbálunk találni: Vajon a Betfair csak egy átverés?

Sportesemények kínálata: Kivételesen széleskörű fogadási választék

Az üzleti politika és a nagy méretű fogadóbázis miatt a Betfair olyan fogadásokat ajánl, amit máshol nem lehet megtalálni. Sőt, elérhetőek olyan fogadási esélyek (odds-ok) is, amelyet egy klasszikus fogadóiroda nem tud és nem is akar ajánlani. Mi több, ebben az áttekintésben érdekesség lehet, hogy léteznek speciális fogadási lehetőségek is, mint például a “line bet”. Egy “line bet”-ben a játékos egy adott esemény alakulására fogadhat, a tőzsdepiaci vételhez hasonlóan. Példának okáért lehetőség van egy football csapat esetében fogadást kötni, hogy az adott csapat labdabirtoklási százalékát figyelembe véve rangsorolva a többi csapathoz képest feljebb, vagy lejjebb kerül ezen mutatóban a szezon végéig. Az élő fogadás is része a kínálatnak. Saját kutatásaink azt mutatták, hogy főleg a legnépszerűbb sportesemények találhatóak meg élő fogadási ajánlatainkban. Egy átlagos fogadóirodával összehasonlítva ez hátrány, hiszen ők gyakran ajánlanak fogadást kisebb sporteseményekre is. A sport mellett a fogadóknak elérhetőek olyan fogadási ajánlatok is, mint a politika, vagy a szórakoztatás.

#1Különleges akciók

 • 4.9
  • Betfair ajánlhatna több módot is a tranzakciókra
  • Telefonos ügyfélszolgálat 24/7 elérhető

A fogadási felület használhatósága: A bonyolult kialakítás nehezíti a hozzáférést

Bárki, aki gyakran kockáztat a tőzsdén vagy ismer más, különböző fogadást biztosító szolgáltatót könnyen alkalmazkodni fog a Betfairhez. A kezdők ellenben, rend szerint elveszettnek érezhetik magukat, mert a weboldal rendkívül összetett, sok részlete pedig érthetetlen lehet számukra. Kell egy kis idő, ami alatt a kezdők alkalmazkodni tudnak. Minden kezdőnek időt és energiát kell majd szánnia a Betfair minden részletességének megértéséhez. Ez nem ad okot a feltételezésre, miszerint a Betfair egy átverés. Ezzel ellentétben a kialakítás hatékony. A profi fogadók Betfair-es tapasztalataikról elismerően nyilatkoztak, hiszen egy kis gyakorlás után nagyon gyorsan tudtak fogadást kötni, vagy ajánlani. Mindazonáltal sok technikai megoldás túlságosan bonyolult. Maga a szoftver azonban modern és gyors. Elméletileg, a Betfairre szerint lehetséges, hogy 4500 fogadást is megkössenek másodpercenként.

Bónusz: Fogadjon €100-ot kockázat nélkül

Betfair feliratkozási ajánlat

Minden új felhasználó kap €100-nak megfelelő tétet amit egyszer feltehet, ha bukik egy fogadást. Ehhez a speciálisan új felhasználóknak kialakított bónuszhoz nincs semmilyen megkötés, tehát bármilyen fogagás során felhasználható. A legtöbb új felhasználó egy biztosak vélt fogadást szokott választani, hogy megtartsa a nyereményt különösebb kockázat nélkül. Ez az ingyenes fogadási lehetőség meglehetősen érdekes, más módon, mint más átlagos fogadóirodáknál. Ha más nem, ez megmutatja, hogy a Betfair üzleti modellje nem feltétlenül egyeztethető össze másokéval, akik a klasszikus bónuszokat ajánlják. Más fogadásokat biztosítókkal összehasonlítva kimutatható, hogy mások által ajánlott bónuszok ennél az ajánlatnál rosszabbak. Tehát a Betfair ingyenes fogadása elfogadható ajánlat és nem egy átverés része.

Be- és kifizetés: A Betfair egy átverés lenne?

Kétség nélkül, a Betfair ajánlhatna több módot is a tranzakciókra, ez viszont nem része semmilyen átverésnek sem, hiszen a legtöbb felhasználónk így is meg fogja találni a számára legkedvezőbb módot a be- és kifizetésre a lehetőségek közül. Másokkal összehasonlítva, a kínálat tényleg kicsi.

 • Visa
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Bank wire
 • PayPal

Azon vásárlóink, akik nem gyakran fogadnak nem jelenthet problémát megtalálni az ideális fizetési módot, gyakorlottabb fogadók számára, akik bizonyos fizetési szolgáltatást használnak, viszont a fenti lista lehetne hosszabb is.

Ügyfélszolgálat: Gyors és szakértő

A Betfair rendkívül jó ügyfélszolgálatot biztosít, ami könnyen elérhető mint telefonon, mint emailben. Az angol nyelvű telefonos ügyfélszolgálat 24/7 elérhető. A másik szolgáltatás, az e-mail is meglehetősen gyorsan ad választ. A Betfair vázsgálata során az emailben történő kérdések legtöbb esetben pár órán belül megválaszolásra kerültek, ezért inkább az emailt inkább alternatívaként ajánljuk a telefonos ügyfélszolgálatunk mellett. Alkalmazottaink jól képzettek és akár kezdőknek is tudnak megoldást találni nehezen megfogalmazott problémájukra. Ennek köszönhetően egy emailen keresztüli tesztként küldött probléma bejelentésre, a support válasza mindenre kiterjedő és technikailag korrekt volt, ezzel is növelve a Betfair pozitív megítélését. Az élő-chat bevezetése nagy előre lépés lenne, viszont nélküle is jó megítélésűnek számít az ügyfélszolgálat.

A Betfair erősségei

 • Részben a kiváló szorzók
 • Gigantikus fogadási kínálat
 • Rengeteg egyedi fogadási forma
 • Élő végeredmény szolgáltatás Twitteren
 • €100 rizikómentes tét új felhasználóknak

Összegzés: Cserefogadás sok izgalmas lehetőséggel

A cserefogadás nem hasonlítható a bookmakerekhez, ezért is nehéz a Betfair ajánlatát más fogadóoldalakéval összehasonlítani. Mindazon által saját kutatásunk megmutatja, hogy vállalatunk sikere nem a véletlennek köszönhető. A fogadási kínálat meglepően változatos és olyan területekre is kiterjed amit egy átlagos fogadóirodánál felesleges lenne keresni. Mi több, megvan a maga varázsa annak is, hogy a fogadásokat nem egy bookmaker kínálja, hanem egy másik fogadó. A Betfair megítélése lehetne jobb is, ha az oldal jobban átlátható lenne egy kezdő számára. Sajnos a léc magasra van téve. Azok számára azonban, akik szeretik a sportot, nem jelenthet akadályt. Mindenesetre megéri részletesen tanulmányozni a Betfair részleteit összehasonlításként más sima bookmakerek üzleti modelljével. Habár üde szinfolja ez az üzleti felépítés a fogadóportálok között, a Betfair nem csak a fogadásban jártasaknak készült.

Betfair különböző nyelveken

Македонски: Betfair online
English: Betfair
English-Ireland: Betfair Ireland
Български: betfair

További értékelések a fogadási oldalakon

January 15th, 2024 | Radics Márk
Jump to the top