Южна Корея – Алжир прогноза за 22.06.2014

Южна Корея - Алжир 22.06.2014

На 22.06 от 22:00 ч. Южна Коря и Алжир се изправят в мач, който до голяма степен ще определи дали някой от тези 2 тима ще излезе от групите. Корейците успяха да измъкнат точката от тима на Русия, докато Алжир изпоти сериозно Белгия, които се надява на лесен мач срещу този съперник.

Южна Корея и Алжир (Korea Republic – Algeria) ще изиграят мача на “Ещадио Бейа-Рио” в Порто Алегре, като тези съперници вече са се срещали веднъж и изходът е бил 2:0 за корейците.

Корейците на блестят с някаква красива игра и индивидуалности, но пък са един доста сплотен и със сигурност ще търсят победата тук, тъй като вече имат 1 точка, а лидера в група “Н” – Белгия е с 3. Ако Южна Корея успее да спечели 3 точки срещу Алжир, то след това ги очаква мач с Белгия, който ще е много труден за спечелване.

Алжир пък вече игра срещу белгийците и след този мач ще трябва да се изправят срещу Русия, а тази група се очертава да бъде наистина много интересна и завързана, и най-вероятно нищо няма да е сигурно до последният съдийски сигнал. Разбира се, в последните мачове от групите се започват сериозни сметки за това кой да бъде първи и кой втори, но в тази група като лидер се очертава Белгия, а за второто място ще спорят останалите отбори.

Трябва да отбележим, че Алжир има доста качествени футболисти, като веднага изпъкват имената на Хасан Йебда, Джемал Месба, Софиан Фегули, Мехди Ласен, Набил Гилас, Сафир Тайдер и Набил Бенталеб. Тези футболисти са способни да вкарат гол по всяко едно време, така че ни очаква много интересен двубой.

Нашият екип смята, че тук е най-логично да се опита опцията и двата отбора да отбележат гол, тъй като победата ще бъде еднакво важна и за Южна Корея и за Алжир. От Спортингбет са определили коефициент от 1.90 за гол/гол, а пък при другият водещ букмейкър – Спортингбет, този коефициент е 1.85. Другият вариант е да опитате равенство ако търсите по-високият коефициент, като там вече скачаме на 3.30

Върни се в началото