Япония – Колумбия 24.06.2014 Прогноза

Япония - Колумбия 24.06.2014 Прогноза

Днес от 19:00 ч. българско време, на стадион “Арена Пантанал” в Куяба, Япония и Колумбия (Japan – Colombia) ще трябва да премерят сили и да определят крайното подреждане в група “С” от Мондиал 2014. Лидер в момента в тази група е тима на Колумбия с 6 точки, следвани от Кот д’Ивоар с 3 точки и Япония и Гърция, съответно с по 1 точка.

Колумбийците са без своята голяма звезда – Радамел Фалкао, но дори и без него, по всичко личи, че ще излезнат като лидер от тази не лека група. Ръководеният от Хосе Пекерман тим, има доста голям потенциал, а играчи като Хамес Родригез, Теофило Гутиерез, Хуан Куадрадо, Карлос Бака и Фреди Гуарин са много амбициозни и надъхани да докажат, че имат силата и уменията да стигнат поне до полуфинал. Всички колумбийци са много здрави физически и много бързи, като могат да изненадат защитата на Япония във всеки един момент.

Япония също е доста стойностен тим, но на това Световно не успя да покаже задружната си и дисциплинирана игра, а звездите Шинджи Кагава, Шинджи Оказаки, Кейсуке Хонда и Хироки Сакай, не можаха да развият потенциала си. Срещу Колумбия, японците ще искат да се докажат, въпреки че няма за какво да се борят, но пък е важно да отбележим, че тима все пак има някакви теоритични шансове за излизане от групата, ако Гърция победи Кот д”Ивоар и то с минимална разлика.

Япония и Колумбия със сигурност ще спретнат голям мач, който да привлече зрителите пред малките екрани, като тук е трудно да се прогнозира крайният изход, въпреки че равенство устройва Колумбия идеално. Тук обаче, нашият екип смята, че ще станем свидетели на голово шоу, така че ви предлагаме да заложите на над 2.5 гола. Спортингбет определят коефициент от 1.85 за над 2.5 гола, докато при Sportingbet този коефициент отново е 1.85. Това изглежда като най-логичната опция, предвид това, че и двата тима имат изявени голмайстори, а на вас остава само да заложите и да спечелите от Япония – Колумбия.

Върни се в началото