Нигерия – Босна и Херцеговина прогноза за 22.06.2014

Нигерия - Босна и Херцеговина Бразилия 2014

От 1:00 българско време на 22.06.2014 г, Нигерия и Босна и Херцеговина ще се изправят един срещу друг, а стадиона е “Арена Пантанал” в Куайба. Нигерийците започнаха много амбицирано Световното първенство, тъй като се представиха добре в предварителната фаза, но за тяхно разочарование не успяха да победят Иран, още на старта на Модниала. Босна пък имаха тежък мач срещу Аржентина, като и те загубиха с 2:1, срещу далеч по-класния тим на “гаучовците”.

Нигерия разполагат с доста качествени футболисти, като Емануел Еменике, Шола Амеоби, Виктор Моузес, Джон Оби Микел, Ахмед Муса и Джоузеф Йобо. Треньора Стефан Кеши не е известен сред европейската аудитория, но пък той разполага с футболисти, които са свикнали да печелят трофеи, така че само трябва да ги мотивира и да чака да покажат на какво са способни.

Босна и Херцеговина пък са абсолютен дебютант, когато става въпрос за Световно първенство по футбол, но в никакъв случай не трябва да се подценяват уменията на футболистите. Играчи като Един Джеко, Ведат Ибишевич, Мирален Пянич, Звездан Мисимович, Сенад Лулич, Сеяд Салихович и Асмир Бегович вече са достатъчно доказани, така че те знаят как да спечелят този мач.

Логично, Нигерия и Босна и Херцеговина не са се срещали никога и това ще бъде един много интересен мач, както за футболистите, така и за феновете. Със сигурност и двата отбора ще искат да вземат 3-е точки в този мач, като може би Босна има поне психологическото предимство, тъй като след това ги очаква двубой с Иран, които изобщо не са опасен отбор. Нигерийците пък ще трябва да се изправят срещу Аржентина, с което шансовете им намаляват до минимум.

От Sportingbet са определили коефициент от 1.90 за победа на Босна и Херцеговина. Нашият екип смята, че босненците имат реален шанс да продължат ако победят Нигерия, така че залагаме на прогноза 2 в този мач.

Върни се в началото