Камерун – Хърватска прогноза за 19.06.2014

Камерун - Хърватска Бразилия 2014 прогноза

Изненади на Мондиал 2014 не липсват, като до този момент станахме свидетели на доста резултатни срещи, противно на всички очаквания. На 19.06 ще се изиграят вторите мачове от група “А”, като съперниците са Камерун – Хърватска (Cameroon – Croatia) – 2 тима, които загубиха първите си срещи, съответно срещу Мексико и Бразилия.

Камерунците вече показаха, че са корав съперник и изпотиха до край “ацтеките”, но липсата на късмет, а и на опит донякъде, не позволиха на Камерун да изкопчи поне равенство. Сега на “Арена Амазония” в Манаус, те ще трябва да опитат да преодолеят Хърватска, но това не е толкова лесна задача и треньора Волкер Финке добре осъзнава този факт. Вратата на “несломимите лъвове” отново ще бъде пазена от Шарл Итанж, а пред него ще са Асу-Екото, Шеджу, Н’Колу и Матип. Нападението със сигурност ще бъде водено от звездата на тима – Самуел Ето’о, а с пасове ще го захранват Чупо-Мотинг, Муданджо, Стефан М’Биа и Ейонг Ено.

Хърватска на Нико Ковач отново пък ще бъде пазена от вездесъщия Стипе Плетикоша, а в нападение ще трябва да видим нещо по-креативно от Никица Йелавич, като Едуардо може да намери място сред титулярите. По крилата Ивица Олич и Иван Перишич ще трябва да вършат трудната работа, а Лука Модрич ще бъде диригента в средата на терена.

Като цяло Камерун и Хърватска не са се срещали на Световно първенство и ще подходят предпазливо, особено като се има предвид колко важен е мача и за двата отбора. Липсващи футболисти няма, но треньорите ще трябва да измислят най-добрите схеми, с които да спечелят 3-е точки. Ние от екипа на f-prognozi.com считаме, че европейският тим има леко предимство, а и амбициите на Хърватска са доста по-сериозни, така че смятаме, че крайният изход от този мач ще е 2. Коефициента на Спортингбет за победа на Хърватска е 1.57, така че пожелаваме успех на всички, които ще залагат на този мач.

Върни се в началото