Камерун – Бразилия прогноза за 23.06.2014

Камерун - Бразилия 23.06.2014 прогноза

На 26-и юни на стадион “Ещадио Насионал” в Бразилия, Камерун и Бразилия ще трябва да премерят сили в последният мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол. Вече станахме свидетели на доста изненади и много големи и титулувани отбори ще напуснат надпреварата, а и същото най-вероятно ще се случи с тима на Камерун.

Ръководеният от Волкер Финке тим не успя да спечели нито 1 точка срещу Хърватска и Мексико, а сега пък се изправя срещу домакина на Мондиала и тук едва ли някой се съмнява какво ще се случи. Въпреки това обаче, “селесао” не показват това, на което са способни и играта, която ни демонстрират е меко казано незадоволителна. Камерун разполага с класни играчи, които обаче не се представят на ниво в националният тим и това е причината, поради която тима ще трябва да напусне турнира. Самуел Ето’о, Алекс Сонг, Пиер Уебо, Стефан М’биа, Жоел Матип и Максим Чупо-Мотинг са все играчи, които се представят много добре в клубните си отбори, но тук късмета им изневери, а и попаднаха в една доста трудна група.

Лидер в група “А” към този момент е отбора на Бразилия с 4 точки, следвани от Мексико с 4, Хърватска с 3 и Камерун с 0 точки. Другият двубой в групата е пряк сблъсък за второто място, като Мексико и Хърватска ще имат доста трудна задача, докато на практика Бразилия си осигури участие в следващата фаза и се нуждае само от равенство срещу Камерун.

Разбира се ако Бразилия излезе за равен мач това никак няма да се понрави на милионите фенове, а също така може и да поднесе сериозна изненада ако падне от Камерун. Отбор, който излиза за равенство, почти винаги е обречен на провал, така че “селесао” ще трябва да се напъне поне малко заради феновете си и да играе за победа. Нашият екип смята, че Бразилия няма да подцени този сблъсък и ще се опита да спечели всичките 3 точки, а коефициента на Sportingbet за победа на тима на Луис Фелипе Сколари е 1.12, но можете да опитате равенство на полувреме и победа на Бразилия, което ви дава 3.75.

Върни се в началото