Хондурас – Швейцария прогноза за 25.06.2014

Хондурас - Швейцария 25.06.2014 прогноза

Днес от 23:00 ч. българско време ще се изиграят последните мачове от група “Е” на Мондиал 2014, като единият сблъсък, който е от особено важно значение е между отборите на Хондурас и Швейцария. Мачът ще се изиграе на стадион “Арена Амазония” в Манаус, като тази вечер ще разберем съдбата на “часовникарите”.

Хондурас показаха, че са един от най-слабите отбори на Мондиал 2014, като имат само 1 вкаран гол, а и вече нямат за какво да играят, тъй като със сигурност отпадат от битката. Хондурас са тим, който няма нито амбициите, нито потенциала да постигне нещо повече от почетно отпадане от Световното, като единствените по-известни играчи са Майнор Фигероа, Уилсон Паласиос, Луис Гаридо и Карло Костли. Те обаче не са от световна класа, докато днешният им съперник разполага с много по-класен тим.

Швейцария са отбор, който залага на футболисти от други националности, но все пак те са достатъчно качествени, за да се борят за Световната купа. В основата на тима са Гьокхан Инлер, Валон Бехрами, Гранит Шака, Адмир Мехмеди и Джердан Шакири, но Щефан Лихщайнер, Харис Сеферович, Филип Сендерос, и Владимир Щокер също са доказани футболисти и могат да допринесат много за победата на Швейцария.

Хондурас и Швейцария (Honduras – Switzerland) са се срещали само 1 път, като мачът е завършил 0:0, но сега залогът е прекалено голям, за да се правят подобни сметки. Тимът на Отмар Хитцфелд се нуждае от задължителна победа ако иска да си осигури участие на осминафиналите и то с поне 3-4 гола, а и да се надяват, че Франция ще победи Еквадор, а няма да си прави сметки. Швейцарците трябва излезе с най-доброто срещу Хондурас и да се надява на феърплей в другият мач.

Коефициента, който са определили за победа на Швейцария е 1.44, като нашият екип смята, че това е най-логичната опция за този мач. Хондурас няма за какво да играе, а Швейцария се нуждае от победа, така че залагайте смело на краен изход 2.

Върни се в началото