Хондурас – Еквадор прогноза за 21.06.2014

Хондурас - Еквадор

Хондурас и Еквадор се изправят в двубой от група “Е” на 21.06.2014 от 1:00 ч. българско време, а стадиона на тази битка ще е “Арена де Байшада” в Куритиба. И двата тима са от Южна Америка, но има голяма разлика в класите им, като това си пролича още в първите мачове.

Хондурас загуби от Франция с 0:3, като момчетата на Луис Суарез не показаха абсолютно нищо, което може да ни направи впечатление. Освен всичко останало, един от най-добрите играчи на тима – Уилсън Паласиос получи червен картон и сега няма да може да вземе участие в мача. Другият по-известен футболист на Хондурас е Майнор Фигероа, но той е защитник и едва ли може да направи нещо по въпроса за реализирането на голове за своят тим.

Еквадор са далеч по-класният тим, като там изпъкват имена като Луис Антонио Валенсия, Фелипе Кайседо, Кристиан Нобоа и Валтер Айови. Треньора на Еквадор – Рейналдо Руеда няма почти никакви проблеми при оформянето на състава си, а факта, че Световното първенство по футбол е в Бразилия означава, че по стадионите ще има и много еквадорци.

Хондурас и Еквадор (Honduras – Ecuador) са се срещали общо 13 пъти, като Хондурас има 2 победи, цели 8 мача са завършили наравно, а Еквадор има 3 победи. Головата разлика между тези съперници 13:14, което е доста скромно за 13 мача.

Сега обаче положението е доста по-различно, тъй като Еквадор показва добра игра, а и сега ще трябва да гони 3-е точки, ако иска да постигне нещо повече от почетно отпадане от групите. Еквадор има шанс да спечели 3 точки в този мач и вече да търси нещо повече от мача си срещу Франция, но за целта, възпитаниците на Руеда трябва да хвърлят всички сили, за да победят Хондурас, който играе много защитно, а сигурно знаете колко трудно се играе срещу такива отбори.

Коефициента на Спортингбет за победа на Еквадор в този двубой е 1.70, докато при конкуренцията от Спортингбет, този коефициент е 1.55. Ние също смятаме, че Еквадор е по-добрият тим и че ще спечели в този мач.

Върни се в началото