Холандия – Чили прогноза за 23.06.2014

Холандия - Чили 2014 Бразилия

На 23-и юни от 19:00 ч. на стадион “Арена Коринтианс” в Сао Пауло, един срещу друг се изправят намиращите се в страхотна форма Холандия и Чили (Netherlands – Chile). Тези 2 тима на практика нямат за какво да играят, тъй като и Холандия и Чили имат по 6 точки, докато останалите 2 отбора – Испания и Австралия са с по 0 точки, а и това е последен мач от груповата фаза.

Със сигурност селекционера на “лалетата” ще даде почивка на голяма част от звездите си и ще заложи на по-младите играчи, които трябва да се налагат. Луис ван Гаал може да се похвали с доста добра резервна скамейка, като там са играчи като Джърмейн Ленс, Мемфис Депай, Лирой Фер, Жоел Велтман, Терънс Конголо и други. Естествено, че всяка точка тук е от значение, тъй като оказва влияние върху ранглистата на УЕФА, а и това оказва и влияние върху финансите на отбора. Холандия е тим, който разполага едновременно с класни и доказани играчи, но и с млади талантливи футболисти, които тепърва трябва да се доказват, а този мач е чудесната възможност.

Чили също имат нужда от лека почивка, преди да се сблъскат с отборите от останалите групи, като тима вече доказа, че е много корав и че не се плаши от имената на своите съперници. Срещу Холандия южно-американците отново няма да играят защитно и ще практикуват своят стил, който е преса и контра атака. Хорхе Сампаоли се оказа доста подходящ треньор за Чили, като на него се възлагат големи надеждни и всички фенове на Чили се надяват да направи нещо уникално на този Мондиал.

Факт е, че и Чили има сериозна подкрепа на трибуните, което също не е за подценяване. С оглед на това, че и двата тима са се класирали и няма да играят на пълни обороти, нашият екип смята, че най-логиният развой на Аржентина – Чили е равен мач. Коефициентите в Sportingbet за този вид залог са 3.20.

Върни се в началото