Гърция – Кот д’Ивоар прогноза за 24.06.2014

Гърция - Кот д'Ивоар 24.06.2014 Прогноза

Гърция и Кот д’Ивоар ще трябва да определят крайното класиране в група “С” на Световното първенство по футбол, като мачът ще се изиграе тази вечер от 23:00 ч. на стадион “Ещадио Касталао” във Форталеза. Мачът е по-важен за Кот д’Ивоар, отколкото за гърците, тъй като “елините” вече изгубиха всякакви шансове за продължаване напред в турнира и едва ли ще играят много амбицирано, но все пак си имат своят шанс за победа.

Гърците са ръководени от португалският наставник Фернандо Сантош, който залага на по-комбинативен футбол, но с тима на Гърция това просто не се получава. Костат Митроглу, Гиоргос Карагунис, Панайотис Коне, Лукас Винтра и Теофанис Гекас са все атакуващи играчи, но като цяло играта на тима куца и реализирането на голове е голям проблем. Гърция имат едва 1 точка в групата и са с с отрицателна голова разлика – 3 гола. Все пак една победа на Гърция в този мач, несъмнено ще им вдъхне допълнително самочувствие, но пред себе си имат един много корав и обигран тим, който ще играе за победа.

Кот д’Ивоар имат много класен тим и по-голямата част от футболистите играят в големи европейски клубове. Дидие Дрогба, Дидие Зокора, Коло Туре, Саломон Калу, Жервиньо – това са все доказани играчи, които имат много големи амбиции и едва ли ще си позволят отпускане, срещу далеч по-непретенциозния тим на Гърция.

Гърция и Кот д’Ивоар (Greece – Cote d’Ívoire) не са се срещали до този момент, но това не е изненада, тъй като тима от “брега на слоновата кост” е сравнително нов отбор, а пък гърците преди рядко стигаха до участие на подобни форуми. Сега всички шансове са на страната на Кот д’Ивоар, като един от най-популярните букмейкъри – Sportingbet е определил коефициент от 2.00 за победа на африканския тим, като това е една много добра опция и си заслужава риска. В Sportingbet пък този коефициент е 1.90, но нашият екип счита, че Кот д’Ивоар е далеч по-класния тим и ще вземе заслужена победа.

Върни се в началото