Австралия – Холандия прогноза за 18.06.2014

Австралия - Холандия

На 18.06.2014 г. ще се изиграят вторите мачове от група “В” на Световното първенство по футбол, като на стадион “Ещадио Бейра-Рио” в Порто Алегре, Австралия ще се изправи срещу тима на Холандия, който е изключително вдъхновен след гръмката победа над фаворита Испания. Както добре знаете, “лалетата” разгромиха тотално “Ла Фурия” с 5:1 и сега са готови за нова победа, която на практика да им осигури място напред.

Австралия загубиха първият мач срещу Чили с 1:3, като не показаха нищо особено и сега ще се борят най-много за равен или почетна загуба. Лошата новина за селекционера на “кенгурутата” – Анге Постекоглу е, че няма да може да използва Франич, който се контузи и няма да вземе участие срещу холандците. Другите играчи са на лице, като отново ще се разчита на Тим Кейхил и неговата игра с глава, но холандия е тим, който упражнява силна преса и едва ли ще позволи да се стигне до опасни центрирания в наказателното поле.

Селекционера на “лалетата” – Луис ван Гаал, успя да съхрани своите звезди – Ариен Робен и Робин ван Перси, като сега отново ще разчита на тях за реализирането на голове. В лагера на Холандия, настроението е приповдигнато, като всички фенове ще очакват нова изразителна победа, а ако тима покаже същата игра като срещу Испания, това няма да е проблем.

Всички играчи за Холандия са на линия и ще искат да спечелят така ценните 3 точки, като коефициента, който са определили от Спортингбет за победа на “оранжевите” е 1.25, но пък ние ви предлагаме да пробвате опцията и двата отбора да отбележат гол, която ви дава 2.10 коефициент. Също така може да се пробва над 2.5 гола и гол/гол смесено, което ви дава коефициент от 2.40 и ако заложите 50 лв. ще вземете 120 при печеливш залог. Успех на всички, които ще се възползват от офертите на Спортингбет.

Върни се в началото