Алжир – Русия прогноза за 26.06.2014

Алжир - Русия

Тази вечер от 23:00 ч. на стадион “Арена де Башада”, Алжир и Русия ще трябва да определят, кой от двата тима ще продължи напред в борбата за Световната купа. Срещата се очаква да бъде много интересна и оспорвана, тъй като съперниците са много корави и добре подготвени физически, а и в двата тима има достатъчно звезди.

Алжир бяха отписвани от сметките, но показаха, че са отбор, който не е за подценяване и сега ще трябва да докажат същото на “сборная”. Алжирците в момента са на второ място в група “Н” като имат 1 победа с 4:2 срещу Южна Корея и 1 загуба от Белгия с 2:1. Фегули, Слимани, Бенталеб и Брахими показаха в последния мач, че се намират в много добра форма и срещу Русия, тима на Вахид Халилходжич ще търси нова победа, за да си гарантира участие в следващата фаза на турнира. Разбира се, в тима на Алжир има още много футболисти, които разполагат с нужната класа, като такива са Набил Гилас, Хасан Йебда, Карл Меджани и Сафир Тайдер, които играят все в големи отбори.

Русия пък тази година са един много несработен тим, въпреки че абсолютно всички футболисти се подвизават в местният шампионат и би трябвало да познават играта си до болка, но не могат да напипат правилният ритъм. Фабио Капело е наставника на “сборная”, като той е достатъчно добър специалист, но нещо в играта на тима куца и ако днес Русия не съумеят да спечелят победата, то това ще означава, че трябва да напуснат Мондиала. Единственият вариант пред руснаците е победа срещу Алжир и в същото време Белгия да победи Южна Корея или поне да направи равен мач.

Алжир и Русия (Algeria – Russia) са се срещали само веднъж на голям международен форум, като единственият им мач е завършил наравно (2:2). Тук обаче равенството не влиза в сметките на Капело, докато Алжир ще са доволни на Х. Нашият екип смята, че този мач ще бъде много интересен и напрегнат, като ще има много грешки в защита и двата тима ще вкарват голове. Коефициента на Спортингбет за над 2.5 гола е 1.90, а ние ви предлагаме да заложите именно на това.

Върни се в началото